2011. február 16., szerda

farsang

haló!

1.| itt a farsang, anita azt mondta, hogy kérjük a telet, fáradjon az északi főbejárathoz. lassan megérjük ezt is. feltettem a farsangi szakköri álarcokat, illetve az összekötő-folyosó díszítését. ha jól megnézitek, a karácsonyi függődíszek lettek átalakítva.
lassan a félévi integrációs kiállítás anyaga is felkerül... pénteken véglegesítve!

--> dekorációk
--> szakkör

2.| csináltunk a fészbukon egy ZartOSZTÁLY nevű oldalt, menjetek, kövessétek az eseményeket..., és dolgozzatok serényen ;)

6 megjegyzés:

 1. Szia! Néztem facebook-on a profilodat, (ott bukkantam a blogodra) és láttam, hogy szereted a Waking Life című filmet. Nekem az egyik kedvenc filmem, és nagyon megragadott a stílusa, képvilága (utólag animált fénykép) Mért nem próbálod ki magad ezzel a technikával? :) Ahogy elnéztem tehetséges művész vagy, mint grafika, mint fotó terén is. Üdv: B.Attila

  VálaszTörlés
 2. Ó! szervusz, köszönöm a reakciót, amióta van blogom, te vagy a második visszajelzés :) örömmel veszem, hogy így látod, de azért szerintem a művésztől távol vagyok :) szeretem csinálni, mikor hogyan sikerülnek a dolgok :) igen, nagyon szeretem a waking life-ot, az egy olyan film, amiben úgy lehet elmerülni, mint egy óceánban, és pont annyira kiszámíthatatlan és vonzó is. imádom a képi világát, de a monológok is fantasztikusak! azt hiszem, nekem még ez a megjelenítés kemény dió.
  az az érdekes, hogy ha jól emléxek, a profilom titkosítva van, meg a kedvenceim is, de lényegtelen :)
  nem lehetne megtudnom, hogy kit takar a b.attila név? szép estét, várom a válaszod! :)

  VálaszTörlés
 3. Szia! Hát igen az FBI-os múlt :)Amúgy ha jól emlékszem az ablak-zsiráf oldalán valami kommentnél láttalak...
  Ez a kifejezés, hogy "művész" nyilván minőségjelző is egyben, de elsősorban a törekvésre utal. Az, hogy ki jó művész vagy ki nem, szubjektív benyomás, de egy biztos: mindannyiunkban megvan a kreatív-teremtő, aminek végtelen határai vannak. :) Nagyon megtetszett az a technika amit a Waking life-ba, ezért is akartam megkérdezni, hogy érdeklődsz-e iránta. Gondolom nem lehet túl egyszerű, kíváncsi lennék a módszerre is...
  Üdv.
  B.Attila

  VálaszTörlés
 4. ahaaaam... akkor kutatok az ablakzsiráfon... ;) oké
  egyetértek, de hmm... inkább nem vitatkzok. keresek! kereslek

  VálaszTörlés
 5. Budás Attilának hívnak, ha érdekel :)Biztos vagy benne, hogy nem próbálkozol meg ezzel a megjelenítéssel? Amíg nem próbáltad ki, nem tudhatod mennyire nehéz. :)
  üdv.

  VálaszTörlés
 6. igazad van, majd utána nézek a dolognak! egyelőre tele vagyok mindenféle munkával, de motiválóan hangzik a dolog. nem találtalak a fészen, valszínűleg nem lehet rád keresni? köszi a hozzászólásokat :)

  VálaszTörlés